tnebe

Tárkányiné Budai Éva óvodavezető, óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus

Vezetési filozófiám: Szeretettel szeretve lenni a nap minden percében. A gyerekek érezzék, azt, hogy az óvodában tényleg ők a legfontosabbak, és minden róluk szól, minden percben rájuk figyelünk. A felnőttek figyelme, szeretete, együttérzést sugárzó személyisége, és játszóképessége elsődleges helyen szerepel.

Pedagógiánk alappillérei: Meghitt nyugalmat árasztó légkörben, keresztény nevelési jegyekkel átszőve komplexitásra törekvő tevékenységterületekben differenciált, és egyéni fejlesztésekben történő nevelés, képességfejlesztés, ahol hangsúlyos szerepet kap a játék, mozgás, és tehetséggondozás

Hit élet:  A lelki nevelés, a hit általi megerősödés életem mindennapi része.  Hiszem és vallom, hogy Isten által, és őérte vagyunk e világon egy földi cél, egy életpálya megtestesítésében. A kisgyermekek vallásos szellemben történő nevelése által lelki megnyugvást, és útmutatást nyújtunk számukra személyiségük hitben történő kiteljesedéséhez.

hermanne

Hermanné Dévai Andrea szakvizsgázott óvodapedagógus

Több mint 20 éves pedagógiai gyakorlattal szeretettel várom intézményünkbe a leendő ovisokat. Szerezzünk együtt sok-sok közös élményt, tapasztalatot, fejlődjünk játékosan, mozogjunk sokat, vidáman énekeljünk, és ügyeskedjünk! Mókázva, de tudatosan készüljünk fel együtt az iskolai életre. Szent Teréz keresztény gondolataival azonosulva:”Soha ne engedd, hogy valaki ne legyen boldogabb a veled való találkozás után, mint előtte!’

tothnesza

Tóthné Szilágyi Anikó óvodapedagógus

“Az élet ajándéka egy gyermek, ha rá nézel kigyúlnak a fények. Ha kis karjával átölel, többé egyedül nem leszel. Mosolya kíséri életed, s te kézen fogva végignézheted. Vele sírsz, vele nevetsz, Ő az, akit feltétel nélkül örökre szeretsz!”

1997 óta dolgozom óvodapedagógusként mely többet jelentett számomra mindig, mint hivatás, és az hogy gyermekeket nevelhetek az életem részévé vált. Boldog vagyok, hogy gyerekek között lehetek mosolyuk, ölelésük lelki táplálék számomra a mindennapokban. Hivatásomban az a legnagyszerűbb dolog hogy nincs két egyforma nap. Szeretek motiváló tevékenységeket tervezni újdonságokat kipróbálni, kreatívnak lenni, ezáltal új ismeretekkel tudással gyarapítani a kisgyerekeket. Pedagógus hitvallásom,hogy tiszteletben szeretetben neveljem a gyerekeket  szépre, jóra szeretetre,barátságra,kedvességre hogy együtt ismerjük meg a világ szépségét,és a jövőben a jó  Isten szeretetét.

kelemennefe

Kelemenné Felszeghy Emília pedagógiai asszisztens

Öt éve dolgozom pedagógiai asszisztensként. Tanulmányaim közzé sorolom a kisgyermek nevelő gondozó végzettséget, melyben korábban gyakorlati tapasztalatot is szereztem. Bízom abban, hogy a közeljövőben ezt is kamatoztathatom. a kisgyermek a világra nagyon nyitott teremtmény, kinek egy szeretetteljes, keresztény közegben lehet megmutatni mindazt a szépet és jót, ami a személyiségét fejleszti.