Tájékoztatás az őszi szünettel kapcsolatban

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. október 23-tól november 1-jéig tart az idei tanévben az őszi szünet. A továbbra is fennálló járványügyi veszélyhelyzet miatt néhány javaslatot és kérést szeretnénk megfogalmazni Önöknek, amelyek betartásával segíteni tudjuk a járvány visszaszorítását:

  • Kérjük, hogy a gyerekek a kontaktusszám csökkentése érdekében lehetőleg családjukkal töltsék a szünidőt!
  • Fontos, hogy diákjaink kerüljék el azokat a helyszíneket, rendezvényeket, ahol zárt térben sokan vannak!
  • Kérjük, hogy minimalizálják az iskolatársaikkal vagy más intézmények diákjaival is a közös, a vírus terjedése szempontjából kockázatos programokon való részvételüket!
  • Fontos, hogy a tanulók és családjaik a lehető legkevesebb szociális érintkezés mellett, pihenéssel és feltöltődéssel töltsék a szünet napjait!
  • Kérjük, hogy az idősek védelme érdekében a nagyszülőkkel kizárólag egészséges állapotban, a védelmi intézkedések betartásával történjen személyes érintkezés!
  • November 02-től (hétfőtől) a tanulóink számára is kötelező a közösségi terekben a szájmaszk használata!

Intézményünk a szünet ideje alatt zárva tart, mert ebben az időszakban kerül sor az iskola épületének újabb fertőtlenítésére.

Mindannyiunk érdeke, hogy az oktatási intézményeinkben folyó nevelő-oktató munka a szünetet követően továbbra is zavartalanul folytatódjon.

A szünet utáni első tanítási nap 2020. november 2. (hétfő).

Őszinte tisztelettel: iskolavezetés